Vi tilbyr

Applica365

Applica365 gir deg og din bedrift en fremtidsrettet og sikker IT-plattform basert på skyteknologi:

 • Moderne skybaserte løsninger for lagring, utskrift og administrasjon av brukere og maskiner
 • Microsoft Office programmer: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams og OneDrive
 • Innebygd markedsledende sikkerhetsløsninger med antivirus fra PaloAlto, totrinnsbekreftelse og sikkerhetsoppdateringer av maskiner og programvare
 • Backup med selvbetjent gjenoppretting
 • Support fra Applica med selvbetjening og fjernstyring av maskiner
 • Rådgivning ved kjøp av IT-utstyr
 • Ingen bindingstid!
Vi tilbyr

IT-Drift

La Applica Infras erfarne konsulenter ta hånd om din IT-drift slik at du kan fokusere på eget kjerneområde. Vi drifter din plattform i vårt eget datasenter eller drifter lokalt ute hos kunden. Som en totalleverandør av IT-tjenester sørger vi for å levere riktig utstyr, installere, drifte og sikre dine data. Applica Infra ønsker å være din rådgiver og ditt kontaktpunkt mot eksterne leverandører.

Tjenester som kan inngå i en driftsavtale:

 • Drift av kundens IT-plattform i vårt datasenter via terminalserverløsning
 • Drift av kundens IT-plattform on-site hos kunden
 • Installasjon og konfigurering av rutere, svitsjer og trådløse aksesspunkt
 • Sikring av data ved installasjon av brannmur, antivirusløsning og en trygg backupløsning
Vi tilbyr

IT-Rådgivning og strategi

Applica Infra kan være din rådgiver og sparringpartner når det gjelder strategiske IT-spørsmål. Vi bidrar med prosjektstyring slik at dine IT-prosjekter blir gjennomført på best mulig måte. Vi hjelper deg med å få oversikt over dine lisenser og avtaler slik at du ikke bruker unødvendige ressurser på dette. Rådfør deg også med oss i spørsmål rundt sikkerhet og risikovurdering i forhold til bedriftens data. I tillegg vil vi komme med våre anbefalinger når det gjelder innkjøp av bedriftens IT-utstyr.

Vi tilbyr

IT Brukerstøtte

Behov for rask og personlig support? Det er enkelt å kontakte Applicas servicedesk via e-post, webside eller telefon. Henvendelser blir loggført og brukerne ser oppdateringer på sakens status. De fleste sakene løses på terminalserver eller via fjernstyringstjenester, i tillegg til lokal support ute hos kunden. Tett og personlig oppfølging er noe vi verdsetter og noe vi mener gir brukerne en bedre opplevelse.

Tjenester som inngår i vår IT-support:

 • Installasjon og konfigurering av programmer
 • Feilsøk på maskiner, printere og nettverksutstyr
 • Oppsett og konfigurasjon av avanserte printere
 • Administrasjon av brukere, grupper og møteromsressurser
 • Spam- og virusvask
 • Gjenoppretting av slettede filer
Vi tilbyr

Kurs og Opplæring

Trenger dine ansatte bedre kompetanse innen IT? Det viser seg ofte at det ikke er tilstrekkelig å ha det nyeste innen teknologi om de ansatte ikke evner å benytte seg av den. Våre konsulenter kan holde kurs i generell bruk av IT-verktøy og i grunnleggende bruk av Microsofts Office 365.

I tråd med den økende mengden datatrusler vi står ovenfor gir Applica Infra bedrifter opplæring i god sikkerhetskultur. Dette gjelder alt fra å beskytte egen digital identitet, bli oppmerksom på linker og vedlegg i e-post som kan inneholde virus, avsløre phising- og svindelforsøk, samt benytte ekstra sikkerhet som gode antivirusløsninger og to-faktor autentisering.

Vi tilbyr

Nettverk- og Sikkerhetsløsninger

Uten fleksible og effektive nettverksløsninger blir det vanskelig å kommunisere med resten av verden. Derfor tilbyr Applica Infra trygge, kost-effektive og raske produkter fra anerkjente leverandører. Vi installerer og konfigurerer rutere, svitsjer og trådløse aksesspunkt.

Brannmur-as-a-service

Dette er en tjeneste som gir bedriften en robust sikring av egne data. Vi håndterer lisenser, oppgraderinger og support og sørger for at du ikke behøver å bekymre deg for sikkerheten i nettverket. Et oppdatert regelsett hindrer data-angrep og segmentering av nettverk gjør det mulig å holde ansatt- og gjestenett adskilt.

Vi leverer og setter opp brannmurer fra anerkjente leverandører.

WiFi-as-a-service

Vi foretar en befaring, kartlegger ditt trådløse behov og gir deg anbefalinger for hva som vil fungere best for din bedrift. Hvor mange aksesspunkt må man ha og hvor bør disse stå for optimal utnyttelse? Er det behov for både ansatt- og gjestenett? Med WiFi-as-a-service er du sikret oppetid og kvalitet på linja, oppdatert software og overvåking av dine aksesspunkter.

Vi setter gjerne opp aksesspunkt fra Aerohive, de har solide produkter som kan administreres fra skyen og benytter skybasert kontroller. Dette gjør løsningen kostnadseffektiv for mindre bedrifter og enkel å skalere opp ved behov.